Drop Task script text into RoboTask pane = Import

Post comments and suggestions for RoboTask here

Drop Task script text into RoboTask pane = Import

Postby kunkel321 » Mon Mar 30, 2020 1:06 am

On the forum people post Tasks as text that is formatted as a Windows Initialization File.

How about making the RoboTask main window pane (the one that lists all the Tasks in a given folder) so that text can be dropped into it. That way a person could use their mouse to select the script from a forum post, then drag-n-drop it right onto the window pane. RoboTask would assume that it was an imported .tsk file and act accordingly.
kunkel321
 
Posts: 21
Joined: Sun Mar 15, 2020 5:23 pm

Re: Drop Task script text into RoboTask pane = Import

Postby Rukbunker » Fri Jun 19, 2020 8:22 am

Absolutely, simular to viewtopic.php?f=2&t=2577.
Using version 7.6.0.984
Rukbunker
 
Posts: 125
Joined: Mon Feb 22, 2016 4:06 pm
Location: Netherlands

Re: Drop Task script text into RoboTask pane = Import

Postby Oleg » Mon Jun 22, 2020 2:49 pm

Drag-and-Drop mechanism is already implemented in version 8.0
Find it on download page
Oleg Yershov
Oleg
Site Admin
 
Posts: 2574
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am


Return to Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron