Problem with simple loop

Discuss RoboTask here

Problem with simple loop

Postby arosti » Wed Jun 17, 2020 7:46 pm

Hi!

I am an old RoboTask user, but there have been a couple of years that I have not needed it. Now I have a special need where I think RoboTask could be helpful. So I downloaded an evaluation of the latest version in order to find out if I could use it.

The problem I have encountered is with Simple Loop action. To test this, I have a Test task where
- a local variable {I} is defined as Destination Variable of Simple Loop action
- Show Message action should show the variable value

Running the task, a message shows nothing where the variable should show loop "index" value. The task log shows no errors. If I define another variable, its value is available (tested with a message action). What can be wrong?

Screenshots as attachment.
Attachments
screenshots.jpg
screenshots.jpg (63.95 KiB) Viewed 337 times
arosti
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 17, 2020 7:19 pm
Location: Nauvo, Parainen, Finland

Re: Problem with simple loop

Postby Oleg » Wed Jun 17, 2020 10:10 pm

Look at the loop action
You have to specify variable name only. Without braces. Use I (not {I})
If RoboTask encounters the expression with braces {} it think that it is some expression to expand and tries to retrieve the value of expression
Oleg Yershov
Oleg
Site Admin
 
Posts: 2574
Joined: Thu Jan 01, 1970 1:00 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 18 guests

cron